Tuesday, September 23, 2008

Napoleon Dynamite [Part 3]



Part 3. Kalau korang rajin atau pun seorang manusia yang penuh dengan kesabaran dan ketabahan untuk tunggu video atas ni upload, korang boleh tengok top 10 scene yang terbaik dalam cerita Napoleon Dynamite ni. Sila la..
*****
Kelmarin..

Apa yang aku dapat:
  • Sehelai lagi sekali t-shirt Napoleon Dynamite di Big Bundle, sebelah Restoran Singgah Selalu, Johor Bahru.
  • Duit dalam wallet aku susut lagi sekali sebanyak RM5
  • Koleksi t-shirt meningkat lagi sekali.
  • Kepuasan dan kebanggaan di dalam diri lagi sekali.
  • Perasaan berkobar-kobar lagi sekali untuk bergaya dengan t-shirt ini.
Bintang kecik - Apa kemaruk aku cari baju Napoleon Dynamite je ni?

5 comments:

miss daimen said...

dh la tu jambi..
cukup2 la koleksi baju napoleon dynamite kamu tu..
kemaruk sungguh..
hahahaha..

Si Jambi Darat said...

hehehe..jeles ke miss daimen!
rm5 tu..rm5!!

miss daimen said...

eleh xjeles langsung la..
bukan sy muat pon pki bju tu..
lalala..

man said...

since u really concern about clothing..try this blog..http://badgermalaysia.blogspot.com/
..they're still new but they got lotsa cool clothing..franchise with bandung's own clothing..and affordable too..:) read it and review it in yer blog:)

Si Jambi Darat said...

hehehe..man,
link label tu dah ada kat page aku..
hehehe...
dorang tu kawan2 aku..
dorang tgh cari line kat jb sape nak jualkan baju dorang..
hehehe...