Wednesday, September 3, 2008

Blog ini akan di SANTAU...

"Ini blog banyak gossip dan fitnah. Kerajaan akan pantau laman blog ini.." - Dr. Khir

Kesian..kenapa cetek sangat minda manusia sekarang? Apa bukti yang blog ni banyak bergossip dan memfitnah? Serta boleh menggugat KERAJAAN? Bagus gak kalau nak pantau blog ni.. site meter aku mesti naik secara mendadak.. HA HA..

Bintang kecik - aku kena ada site meter dulu. Shin Chan!! Tolong aku!!

13 comments:

Hamidah said...

ini blog mcm tanah la. bkn pitenah.
hahahaha.

Si Jambi Darat said...

ini blog banyak gossip dan fitnah.. ayat ada siket mcm sammy vellu..aku rasa ni mesti sammy vellu ni!

apek terror said...

ini belog kalau degil kite santau
-pak lah

preciousdiamond said...

ini blog byk betol batu blok..
har..har..har..

....xx said...

yorabih...apasal sampai macam tu sekali?? haha, dia orang takut dah dengan blog ni? good luck bro!

http://ilovekuching.com

fallen angel said...

alaa.. depa takot..
rakyat da tak bodoh laaa..
suma pemikir..
bangang la.. benci aku..
takpa.. ada berjuta lagi blog mcm ni.. mmg aku suka.. hehehe..

Si Jambi Darat said...

diorang sudah gentar dngan blogger..bengong btol..sedap je fitnah blog aku ni. habis media2 lain mcm majalah hiburan ni xde plak kena pantau dgn kerajaan?dah terang2 penuh gossip..ni blog aku dia ckp penuh gossip..bodo!

emo brutallized said...

mass media a big liar!

tu semua anjing2 suruhan govt supaya disuruh 'menyalak' tak tentu pasal.

Si Jambi Darat said...

yup..btol tu emo brutallized!
media dikawal oleh 'orang atas'..
manusia pula dikawal oleh media..
hmmm...

farhanna said...

alah. benci betullah. igt kitorang ni bodoh2 bangang manje mcm diorang jugak ke hape.

haih kan aku dah hemo.

Si Jambi Darat said...

rilek farhana..jgn emo sgt..kurang pahala puasa..
pokok pangkalnya kita sendiri..jgn terima semua benda bulat2..

bintang kecik: petak2 xpe..

gorilla biscuits said...

uish...jambi darat,
btol ke khir toyo tu?.ke entah malaun mana yang menyamar jadi khir toyo.biasala la dunia internet ni orang bole menyamar.

Si Jambi Darat said...

salam gorilla..
erm,ko boleh check kat chat box aku dia bg komen..terus ke link blog si toyol tu..hehehe