Tuesday, August 10, 2010

Hero pujaan hati aku sampai sekarang!

Gile. Mamat kat atas ni memang idola aku masa kecik. Sampai la sekarang aku memang minat gile kat mamat ni. Ultimate Warrior. Jaguh gusti WWF era 80-an dan awal 90-an. Time ni aku masih lagi sekolah rendah. Biasa la, time gini tengok wrestling macam real punya gaduh. Lakonan tu tak nampak sangat. Tak macam sekarang. Dah macam cerekarama TV3 pulak aku tengok. Tak tahu la kalau pemikiran aku masa kecik tengok macam real. Biasa la, budak-budak lagi.
Apa yang buat aku minat kat Ultimate Warior ni adalah dari segi gaya dia masa nak masuk gelanggang. Dah macam orang gile aku tengok. Tapi style. Bagi semangat. Time dia nak kalah dan dapatkan kuasa dia semula pun style jugak. Mula la dia meroyan satu badan lepas tu terus jadi kuat.
Lagi satu, style dia memang gerek. Dengan rambu ramba kat lengan dan kaki, make up kat muka membuatkan aku tertarik dengan Ultimate Warrior ni. Kira masa aku budak, aku dah memang chop la dengan Ultimate Warrior ni. Kalau dulu, tengok wrestling ni best. Macam-macam fesyen ada. Ada yang bawak ular, biawak, kayu beluti, gitar dan banyak lagi. Tapi Ultimate Warrior ni lek-lek kacang je. Setakat make up dan rambu ramba je. Tu pun dah cukup nak buat aku minat gile babeng kat dia ni. Haha..

Beberapa minggu yang lalu..
Hasil selaman aku di kala bosan. Tiba-tiba tergerak hati aku nak pergi selak kat baju budak-budak. Amik kau, aku jumpa baju Ultimate Warrior bersaiz budak berumur lingkungan 5-6 tahun. Vintage. Copyright 1988 WWF. Original merchandise dari WWF. Kain 50/50. Memang emas untuk haritu. Aku akan simpan baju ni untuk diturunkan kat bakal anak lelaki aku agar dia tak lupa kewujudan Ultimate Warrior.

Front
Copyright

Bintang kecik - Aku minat gak dengan The Rockers. Harap-harap dapat baju dia nanti! Aminn..

Monday, August 2, 2010

Tanda-tanda awal dah sampai seru nak kahwin.

1 tahun

2 tahun

3 tahun

Memang bergaya la bakal anak aku nanti. Aku pasti.

Bintang kecik - Mari mengumpul duit!

Thursday, July 29, 2010

Lagi penipuan di Mudah.my!!

Nama suspek: Nordaneal B. Abd. Wahid
No. telefon suspek: 012-5578375
No. acc suspek: 14170066633521 (CIMB)
URL Myspace: http://www.myspace.com/mrparkyson
Barangan yang diiklankan suspek: Vintage Nike Blue Tag 3 blend Shoe Hang
Jumlah RM yang ditipu: RM300
Tarikh iklan di Mudah.my: 21hb July 2010 jam 2.55 pm
Lakaran wajah suspek: Kemungkinan seperti gambar di atas.

Laporan ringkas:
Pada 21hb Julai 2010, suspek bernama Nordaneal B. Abd. Wahid telah mengiklankan sehelai baju vintage Nike Blue tag 3 Blend Shoe Hang di Mudah.my. Iklan tersebut telah menarik minat seorang teman penulis bernama Muhd. Afiq B. Ramli (mangsa). Lantas mangsa telah menghubungi suspek untuk membeli baju tersebut. Setelah berbincang dengan suspek, harga telah dipersetujui oleh mangsa. Suspek telah menjual baju tersebut dengan harga RM300 dan mangsa bersetuju dengan harga tersebut. Pada jam 9.30 am 22hb Julai 2010, mangsa telah memasukkan duit di dalam akaun CIMB suspek dan suspek berjanji akan menghantar baju tersebut pada hari tersebut juga. Pada malam hari tersebut, suspek telah menghubungi mangsa memaklumkan bahawa dia tidak sempat menghantar baju tersebut dan berjanji menghantarnya pada keesokan harinya. Mangsa masih menunggu dengan sabar. Pada hari Jumaat, mangsa telah cuba menghubungi suspek tetapi malangnya telofon mudah alihnya telah ditutup. Mangsa masih lagi cuba untuk menghubungi suspek sepanjang hari tetapi malangnya suspek gagal dihubungi. Sehingga hari ini (29hb Julai 2010), suspek masih lagi gagal untuk dihubungi.

Okay, lagi penipuan di Mudah.my. Orang macam ni memang merosakkan perniagaan secara online. Jadi berhati-hati dengan orang yang macam ni. Kepada sesiapa yang kenal suspek bolehlah menghubungi pemilik blog ini atau mangsa, Muhd. Afiq (017-7769358). Owh ya.. 1 laporan polis juga telah dibuat oleh mangsa. Padan muka kau, Nordaneal B. Abd. Wahid. So, kita tunggu kesudahan episod ni ya.

Hati-hati dalam berurusan dengan orang yang baru dikenali. Jujur amalan mulia. Baru diberkati dalam berniaga dan hidup.

Bintang kecik - Aku nak rejam Nordaneal B. Abd. Wahid!

Saturday, July 24, 2010

Satu lagi kejayaan dalam hidup aku!

1.27 am
Berbekalkan kekuatan metal. Kekuatan fizikal. Keazaman yang tinggi. Sokongan moral dari kawan-kawan. Rokok.

Harini aku mencipta sejarah dalam hidup aku. Aku tutup berniaga jam 2.00 am. Tahniah Endy!

Bintang kecik - Aku terharu dengan kejayaan ini!

Tuesday, July 20, 2010

GEGO memang berGEGO-GEGO!!

16hb Julai 2010. Komuniti JOHO telah menganjurkan satu event yang telah diberi nama GEGO. Event ni memang hebat. Lokasi di Bangunan Sultan Ibrahim, Bukit Timbalan. Memang rare sebab BSI ni adalah mercu tanda negeri Johor. Antara bangunan tertua di Johor juga. Kat event ni ada demo dari budak-budak skate, fixie dan juga budak-budak Soccer Bike. Aku kagum dengan mereka ni semua. Paling best bila tengok banyak budak basikal low-rider dan juga fixie. Tapi aku lebih tertarik dengan basikal low-rider. Mereka telah berjaya mengancungkan aku dengan basikal tu. Aku mesti dapatkan sebiji basikal low-rider ni! Hehe..
Ada juga show live band dari band-band indiependent Johor iaitu Radio Antik, Dewata, Redemption dan juga Plague of Happiness. Tapi aku berkesempatan nak layan Plague of Happiness je. tapi review semua cakap ketiga-tiga band lain hebat-hebat belaka! Waduhh..melepas. Ada juga sesi open mic yang menampilkan persembahan akustik dari sesiapa saja yang berani tampil membuat persembahan. Paling champion, geng-geng Aiman! Aku suka gile!
Tak lupa juga ada Junk Sale yang dianjurkan oleh Junk Junkies. Memang meriah. Sebanyak lebih kurang 70 booth menjual pakaian/barangan terpakai dan baru dibuka! Aku pun mengambil kesempatan untuk join Junk Sale ni. Gambar kat atas adalah booth aku. Sambutan meriah. Kami kaya sekejap. Hehe.. Kepada sesiapa yang nak beli secara online boleh juga klik kat SINI.
Terima kasih kepada sesiapa yang membeli barangan yang dijual oleh kami. Terima kasih kepada kawan-kawan yang datang melepak di booth aku. Terima kasih kepada kekasih hati kerana join sama-sama. Terima kasih kepada JOHO kerana menganjurkan event yang hebat ni.

TAHNIAH!

Bintang kecik - Cukup annoying bila orang Johor tak tau Bangunan Sultan Ibrahim ni kat mana! Layak dibuang negeri!

Sunday, July 18, 2010

Fuh..menyelam barangan terpakai memang terbaik!!

Siang tadi..sebelum menonton Eclipse bersama kekasih hati, sempat juga aku menyelam ke kedai barangan terpakai di sekitar Johor ni. Semalam aku dah menyelam kat bundle berseorangan tapi harini target aku nak ke kedai barangan terpakai. Kali ni secara berduet dengan kekasih hati. Mungkin ada orang jijik dengan barangan terpakai ni, lagi-lagi pakaian bundle. Persetan dengan itu semua! Haa.. ni hasil selaman hari ni! SANGAT BERPUAS HATI!
KULA SHAKER 'K' CD
KULA SHAKER 'Peasants, Pigs & Astronauts' CD
KULA SHAKER 'Summer Sun' EP

PEARL JAM 'Vitalogy' CD
PEARL JAM 'On Two Legs - Live' CD
PEARL JAM 'No Code' CD
PEARL JAM 'Riot Act' CD
PEARL JAM 'Binaural' CD
PEARL JAM 'Yeild' CD
PEARL JAM 'VS' CD

RUSH 'Different Stages - Live' 3xCD
RUSH 'Retrospective 1981-1987' CD
BOB DYLAN 'Under The Red Sky' CD
BRUCE DICKINSON (Iron Maiden) 'Alive At Studio A' 2xCD
RONNIE JAMES DIO (Dio) ' The Elf Albums' CD
DIO 'Inferno: Last In Live' 2xCD
URIAH HEEP 'Live in Europe 1979' 2xCD
DOKKEN 'Live From The Sun' CD

LED ZEPPELIN Box Set 2xCD
PINK FLOYD 'Dark Side Of The Moon' 20th Anniversary Edition CD
SCORPION & Berliner Philharmoniker 'Moment Of Glory' Special Edition CD
JETHRO TULL 'Aqualung' 25th Anniversary Edition CD
JETHRO TULL 'Thick As A Brick' Box Set CD
ROLLING STONES 'Forty Licks' Hardback Edition CD
BLACK SABBATH 'The Ozzy Osbourne Years' Box Set 3xCD
RAINBOW 'The Best of Rainbow' Box Set 2xCD

Memang terbaik. Semua CD yg aku dapat ni aku belum pernah memilikinya. Sebelum ni beli kaset je sebab murah sikit. So, kali ni dapat CD dengan harga yang agak murah. Aku pun borong la semua. Tapi sampai rumah, aku kusut. Kat mana aku nak susun CD tu semua eh? Rak CD dah penuh. Aduhai.. Keje pengubahsuaian bilik kena buat ni. Mungkin aku akan berhibernasi selama beberapa hari untu kerja-kerja ubahsuai dan juga menghabiskan masa mendengar semua CD yang aku baru dapat ni! Yeay..

Bintang kecik: Sekadar berkongsi..

Tuesday, July 13, 2010

Jom kita kasi GEGO!!

16hb Julai 2010. Satu event gempak oleh komuniti JOHO. Macam-macam aturcara ada masa event ni. Ada live show dari local band, skate/bike/in-line demo, Motard autoshow dan juga Junk Sale. Lokasi di Bukit Timbalan, JB. Bermula dari jam 4.00 pm hingga lewat malam. Pastikan korang semua datang! Kat bawah ni adalah aturcara event tersebut ye:
4.00 pm hingga tamat

- Junk Sales
5.00 pm hingga 8.00 pm
- Laughter Yoga Workshop
- Open-mic session
- Skateboard demos
- BMX demos
- Fixie demos
- Motard (scrambler) Autoshow
8.30 pm hingga 9.30 pm
- Culture Malaysiana
9.30 pm hingga tamat
- GEGO live shows


So, di bawah ni peta lokasi di mana aturcara di atas akan dijalankan. Pastikan korang jangan sesat ye!

Kalau orang luar Johor nak datang, di bawah ni peta lokasi event GEGO ni akan diadakan. Senang je nak datang sini. Takkan sesat punya la!

Owh ya, blog shop aku juga akan buka booth kat event ni. Barang-barang yang dijual adalah barangan terpakai. Kepada sesiapa yang geli nak pakai barangan terpakai ni, abaikan booth aku ye. Nak beli barang baru sila ke butik. Barang-barang yang aku akan jual kali ni ialah band tee, beg, kasut, buku dan juga CD. Kalau sesiapa yang nak dapatkan baju-baju band dengan harga special boleh la datang booth aku! Kepada yang nak beli secara online boleh la klik kat sini! So, kita jumpa pada 16hb Julai nanti ye!

Bintang kecik - For more info layari http://johobaru.blogspot.com/

Monday, July 5, 2010

World Cup tahun ni penuh dengan kesedihan!

Raja bolasepak dah tersungkur! Jelas kekecewaan di wajah mereka. Inilah hasilnya (lihat gambar di atas).. World Cup tahun ni dah lama tamat untuk aku bila Malaysia tak layak masuk World Cup lagi tahun ni. Bodo. Haha..

Bintang kecik - Nasib baik aku tak berjudi masa game Brazil - Belanda!

Friday, July 2, 2010

Akhirnya..Lady Gaga tersungkur juga!

Ye..aku lah yang paling style!

Eh..eh..eh..

Terpeleot la pulak..

Oh mak kau!

Adoyai!!

Aduh..padan muka aku!

Tu la kau, nak style pun berpada-pada la. Kan dah tersungkur. Tapi kau ni Lady Gaga, apa ada hal. Cuba ko ni Fasha Sandha ke, Tiz Zaqyah ke.. kompom ko kena gelak kaw-kaw!

Tuesday, June 29, 2010

Sigur Rós.. The Collection!

Antara koleksi album dan baju Sigur Rós.

Aku mula mengenali band Sigur Rós ni pada tahun 2000. Lagu pertama yang aku dengar adalah 'Svefn-g-englar'. Pertama kali mendengar lagu ini aku seperti meremang dengan alunan muzik ambient post-rock mereka. Lantar tertarik hati untuk dig lagi pasal band ni. Sigur Rós berasal dari sebuah negara kecil iaitu Iceland. Iceland ni banyak melahirkan pemuzik yang hebat. Tak kira la dari jenis muzik apa. Antara mereka yang berasal dari Iceland ni adalah Bjork dan I Adapt (HC/Punk). Sigur Rós ditubuh kan pada tahun 1994 di Reykjavik, Iceland. Mereka merupakan sebuah band ambient post-rock dengan sentuhan emosional dan juga klasikal di mana setiap susunan lagu mereka sangat unik dan kreatif. Sigur Rós banyak membantu aku melayan emosi dengan setiap lagu mereka. Mood pasti berubah bila melayan lagu-lagu mereka ni. So, kat sini aku nak review sikit album-album Sigur Rós yang aku ada.

ágætis byrjun (2001)
Dikeluarkan oleh: FatCat Records, UK
Tracklist:

1. Intro

2. Svefn-g-englar

3. Starálfur

4. Flugufrelsarinn

5. Ný batterí
6. Hjartað hamast (bamm bamm bamm)

7. Viðrar vel til loftárása
8. Olsen olsen

9. ágætis byrjun

10. Avalon


Album ini dikeluarkan pada tahun 2001 oleh FatCat Recs. Album ini merupakan antara album yang terbaik oleh Sigur Rós pada pendapat aku. Terdapat 10 buah lagu termasuk 1 intro. Dalam album ini, Sigur Rós telah berjaya membuatkan aku melayang dengan sentuhan muzik mereka yang cukup ajaib. Aku susah untuk menyamakan muzik mereka dengan band-band lain yang pernah aku dengar. Susunan muzik mereka cukup kreatif. Melayang. Ambient. Penuh emosi. Ditambah pula dengan vokal high pitch oleh Jónsi Birgisson membuatkan ianya semakin menarik. Dari segi artwork packaging album ni nampak ringkas tapi menarik. Jangan harap nak cari lirik dalam booklet yang disertakan sebab korang pasti hampa. Mereka menyanyikan lagu mereka dalam bahasa Iceland. Sepatah haram aku tak faham tapi tak mengapa sebab keindahan muzik mereka membuatkan aku dapat in dengan muzik mereka.

Ba Ba Ti Ki Di Do EP (2003)
Dikeluarkan oleh: Sigur Rós
Tracklist:
1. Ba Ba
2. Ti Ki
3. Di Da


Ok, ini adalah rilisan yang paling unik oleh Sigur Rós sendiri. Hanya terdapat 3 buah lagu yang dirakamkan secara langsung untuk Merce Cunningham's Dance Piece 'Split Sides' di Brooklyn Academy of Music, New York, US. Keunikan rilisan ini adalah kerana mereka merakam secara langsung sambil penari dari Merce Cunningham mempersembahkan tarian mereka mengikut rentak lagu yang dimainkan oleh Sigur Rós sendiri. Muzik yang dibawa oleh mereka untuk rilisan kali ini adalah lebih ke arah ambient. Ianya seperti sebuah soundtrack yang cukup hebat. Tiada suara oleh Jónsi Birgisson. Untuk projek ini, menurut info, Radiohead juga terlibat. Bagaimana pun, Radiohead tidak mengeluarkan rakaman mereka dalam bentuk yang rasmi.

Takk... (2005)
Dikeluarkan oleh: Universal Music Ltd.
Tracklist:
1.
Takk...
2.
Glósóli
3.
Hoppípolla
4.
Með blóðnasir
5.
Sé lest
6.
Sæglópur
7.
Mílanó
8.
Gong
9.
Andvari
10.
Svo hljótt
11.
Heysátan

Album paling hebat oleh
Sigur Rós. Dari segi packaging, Sigur Rós tak pernah menghampakan aku. Cuma yang aku menyirap susah sangat dorang ni nak sertakan booklet. Tetapi untuk pengumpul CD macam aku ni, design packaging Sigur Rós memang champion. Terlalu unik, memang in dengan muzik yang diorang ni sampaikan. Untuk album Takk.. ini, packaging nya seperti sebuah buku dengan hard-cover dan print embossed. Klasik. Aku cukup menggemari album ni. 3 minggu bertahan dalam CD player aku. Waktu yang sesuai nak mendengar album ni pada waktu malam dan sunyi. Baru la terasa ambient dia. 11 buah lagi yang pasti membuatkan korang semua melayang. Sound post-rock/ambient yang begitu terserlah. Part meletup yang sangat mengujakan. Apa lagi yang korang nak? Semua ada dalam album ni. Hoppípolla berjaya memenangi hati aku!1 of the best album by Sigur Rós. "Monumental beauty. Extraordinary songs. Their masterpiece." - NME

Hvarf-Heim EP (2007)
Bahagian Hvarf
Bahagian Heim
Dikeluarkan oleh: EMI Records Ltd.
Tracklist:
Hvarf CD
1. salka
2. hljómalind
3. í gær
4. von
5. hafsól

Heim CD
1. samskeyti
2. starálfur
3. vaka
4. ágætis byrjun
5. heysátan
6. von


Album ini didatangkan dengan 2 buah CD iaitu Hvarf dan juga Heim. Hvarf menampilkan 5 buah lagu yang belum pernah diriliskan dalam mana-mana album Sigur Rós sebelum ini. Manakala Heim pula menampilkan 6 buah lagu yang dirakam secara akustik. Lagu-lagu di dalam album Heim ini pula adalah lagu-lagu yang pernah dirakam di dalam album Sigur Rós sebelum ini. Keunikan album Heim ini adalah dalam bentuk rakaman secara akustik. Memang hebat. Peminat Sigur Rós harus memiliki album ini. 5 electric recording + 5 acoustic recording = awesome!

Jónsi & Alex 'Riceboy Sleep' (2009)
Dikeluarkan oleh: EMI Records Ltd.
Tracklist:
1. Happiness
2. Atlas Song
3. Indian Summer
4. Stokkseyri
5. Boy 1904
6. All The Big Trees
7. Daniell in The Sea
8. Howl
9. Sleeping Giant


Album ini merupakan projek kedua oleh vokalis Sigur Rós iaitu Jónsi Birgisson dan juga teman istimewanya Alex Somers. Pada tahun 2006, mereka telah mengeluarkan sebuah buku illustrasi yang diberi nama 'Riceboy Sleep' dan pada tahun 2009, mereka telah mengeluarkan album ini. Untuk pengetahuan korang, Jónsi Birgisson adalah seorang gay dan Alex Somers ni adalah pasangannya. Alex Somers juga telah lama bekerjasama dengan Sigur Rós dalam penghasilan artwork bagi kebanyakkan album Sigur Rós. 9 buah lagu instrumental telah dimuatkan di dalam album ini. Hasil kerja mereka berdua amat mengagumkan. Keindahan bunyi dan juga hasil kerja kreatif mereka berjaya membuatkan aku terpaku. Penuh dengan emosi, kesedihan, keindahan dan kegembiraan telah berjaya membuatkan album ini patut dimiliki oleh setiap peminat Sigur Rós. Mungkin album ini boleh dijadikan soundtrack dalam hidup korang? Hehe..

Jónsi Birgisson 'Go' (2010)
Dikeluarkan oleh: EMI Records Ltd.
Tracklist:
1. Go do
2. Animal Arithmetic
3. Tornado
4. Boy lilikoi
5. Sinking friendship
6. Kolnidur
7. Around us
8. Grow till tall
9. Hengilas


Projek solo oleh vokalis Sigur Rós iaitu Jónsi Birgisson, menampilkan 9 buah lagu yang energetic. Berbeza dengan muzik oleh Sigur Rós, Jónsi Birgisson telah memecah tradisi dengan menghasilkan muzik berbentuk pop/folk yang begitu menarik. Penuh dengan keindahan dan juga kegembiraan dalam setiap lagu yang dicipta. Susunan muzik yang begitu hebat dan kali ini Jónsi telah berjaya membuktikan keaslian muziknya. Its a must to all Sigur Rós fans out there!

Lu kena layan video ni. Buka sikit minda. F**k homophobes!

Friday, June 18, 2010

Baju buruk pun bernilai tau!

Buruk kan baju ni? Haa.. kepada sesiapa yang tak layan baju terpakai ni memang akan berfikiran camni. Tapi kepada orang yang menghargai atau pengumpul baju-baju terpakai ni mungkin akan berpendapat sebaliknya.
T-shirt ni aku perolehi semasa 'menyelam' di Bazar JB beberapa minggu yang lalu. Ada 1 bundle baru bukak dan aku memperolehinya dengan harga yang cukup berpatutan (tak boleh bagitau berapa RM). Agak 'kanchung' gak la bila dapat baju ni sebab printing nya jenis 'iron-on'. Kepada sesiapa yang tak tau apa tu 'iron-on' boleh la baca kat SINI. Kebiasaannya printing jenis 'iron-on' ni amat popular pada tahun 70'an dan juga awal 80'an kerana proses membuatnya mudah berbanding printing jenis dye.

Contoh tag Hanes dari 1910 hingga awal 1990-an

Berbalik kepada baju ni, tag pada baju ni juga membuat aku 'kanchung' sebab t-shirt jenama Hanes ni agak pelik. Aku belum pernah jumpa selama aku 'menyelam' kat Malaysia ni. Nak kata Jepun punya buatan, memang bukan sebab baju ni takde tulang. Nak kata US aku tak pernah jumpa langsung. Cari dalam internet pun tak jumpa. So, aku selalu surfing internet dan buka website DEFUNKD ni untuk cari maklumat pasal tag baju ni. Tapi still tak jumpa juga. Tanpa berlengah lagi aku terus email author website ni;

Hi james..
Fendy here from Malaysia. I own a blog call The Good Old Things that u've review on your page.I always surfing ur website and it's quite helpful for me to learn more about vintage tee.I love to read about the brands column. Its help me to know what years of the tag. So, i would like to ask you about a tee that i found last few days here in Malaysia. It's a Hanes tee but i dont know what year its produce. Can you help me? enclose here is the pic of the tee. 100% old cotton with glitter iron on printing..
Hope you can help me..TQ


Dan tidak sampai sehari, aku dapat reply dari author website tersebut;

hello! yes, i know yours well....favorite malaysian blog!
http://www.defunkd.com/2010/02/16/hanes/
looks to be the late 1960s early 70s version

wow though amazing shirt. you should sell that one on eBay...it will get a lot of attention and $$ ....please let me know if you do and I will do a blog post about it.

could be really rare...I posted this in my forum:
http://www.defunkd.com/forum/brands-f13/very-interesing-hanes-tag-and-elvis-shirt-t359.html

Jimmy J


Perghh, macam nak menjerit je bila baca email ni. Menurut mamat ni, baju yang aku dapat ni kemungkinan berasal dari akhir tahun 60'an atau awal 70'an. Aku pun tak lahir lagi tu (bermakna aku muda lagi). Dan yang best sekali bila dia cakap aku boleh dapat duit banyak-banyak kalau jual baju ni kat Ebay! Malangnya, aku tak terfikir lagi nak jual baju ni. Biar la aku simpan dulu. Mana tau 5 tahun lagi harga baju ni juta-juta. Pergi haji terus aku. So, kat sini aku nak cakap la, baju buruk ni kadang-kadang bernilai juga. Jangan pandang hina kat orang yang pergi dan beli baju-baju bundle ni. Apa kelas Topshop? Quiksilver? A|X? Agas boleh la..shoohh.. shoohh..

Bintang kecik - Jual je baju ni, aku nak terus kawen. Miss Daimen, sila standby!