Sunday, July 18, 2010

Fuh..menyelam barangan terpakai memang terbaik!!

Siang tadi..sebelum menonton Eclipse bersama kekasih hati, sempat juga aku menyelam ke kedai barangan terpakai di sekitar Johor ni. Semalam aku dah menyelam kat bundle berseorangan tapi harini target aku nak ke kedai barangan terpakai. Kali ni secara berduet dengan kekasih hati. Mungkin ada orang jijik dengan barangan terpakai ni, lagi-lagi pakaian bundle. Persetan dengan itu semua! Haa.. ni hasil selaman hari ni! SANGAT BERPUAS HATI!
KULA SHAKER 'K' CD
KULA SHAKER 'Peasants, Pigs & Astronauts' CD
KULA SHAKER 'Summer Sun' EP

PEARL JAM 'Vitalogy' CD
PEARL JAM 'On Two Legs - Live' CD
PEARL JAM 'No Code' CD
PEARL JAM 'Riot Act' CD
PEARL JAM 'Binaural' CD
PEARL JAM 'Yeild' CD
PEARL JAM 'VS' CD

RUSH 'Different Stages - Live' 3xCD
RUSH 'Retrospective 1981-1987' CD
BOB DYLAN 'Under The Red Sky' CD
BRUCE DICKINSON (Iron Maiden) 'Alive At Studio A' 2xCD
RONNIE JAMES DIO (Dio) ' The Elf Albums' CD
DIO 'Inferno: Last In Live' 2xCD
URIAH HEEP 'Live in Europe 1979' 2xCD
DOKKEN 'Live From The Sun' CD

LED ZEPPELIN Box Set 2xCD
PINK FLOYD 'Dark Side Of The Moon' 20th Anniversary Edition CD
SCORPION & Berliner Philharmoniker 'Moment Of Glory' Special Edition CD
JETHRO TULL 'Aqualung' 25th Anniversary Edition CD
JETHRO TULL 'Thick As A Brick' Box Set CD
ROLLING STONES 'Forty Licks' Hardback Edition CD
BLACK SABBATH 'The Ozzy Osbourne Years' Box Set 3xCD
RAINBOW 'The Best of Rainbow' Box Set 2xCD

Memang terbaik. Semua CD yg aku dapat ni aku belum pernah memilikinya. Sebelum ni beli kaset je sebab murah sikit. So, kali ni dapat CD dengan harga yang agak murah. Aku pun borong la semua. Tapi sampai rumah, aku kusut. Kat mana aku nak susun CD tu semua eh? Rak CD dah penuh. Aduhai.. Keje pengubahsuaian bilik kena buat ni. Mungkin aku akan berhibernasi selama beberapa hari untu kerja-kerja ubahsuai dan juga menghabiskan masa mendengar semua CD yang aku baru dapat ni! Yeay..

Bintang kecik: Sekadar berkongsi..

11 comments:

.miss daimen. said...

pantas!!

anakliar said...

fuk la ko endy...dah hampir complete pearl jam skali dpt....org yg collect berthn2 belum tentu dpt mcm ko ni

Si Jambi Darat said...
This comment has been removed by the author.
Si Jambi Darat said...

miss daimen: hehe..kancung lg ni!nanti nak return lagi..hehe

mat: hehehe..aku nak complete kan semua!

muor76 said...

perghhhh tak agak agak.....
tahniah ler dpt cd banyak...
ermm beli rak baru ler.... yg leh lekat kat dinding...

eh aritu sedare ko kawin kat cheras tak gi ker?

Si Jambi Darat said...

pearl jam hampir complete..lgi 2 album je..hehe!hari ni dpt lagi..

eh..ko pun tau gak ke?aku x g..pdhal aku ada kat KL time tu..parent aku je yg g..ko g ke?

Besi Karat said...

peh.salute pada pengumpul cd ni.
haha.beb,kalau ko turun kl,roger la aku.boleh lepak.ada port baik cari cd terpakai ni.
haha

Si Jambi Darat said...

xam..harga cantik x?kalo kat amcorp tu x mampu la nak borong banyak2..hehehe

Anonymous said...

Lu jgn sampai gua pancitkan tayar JB11... kakaekaekae

akmafaizal said...

banyaknyer cd

Anonymous said...

Boleh tolong carikan cd utk saya tak lepas tu pos. Nanti bank in.