Thursday, September 18, 2008

Penipu..

16hb September 2008..
*****
Dengar kata ada tertubuhnya KERAjaan baru?
Takde pun..
Sekali lagi aku tertipu!!

bintang kecik - Politik negara ni SUCKS betol!!

9 comments:

miss daimen said...

uish..
marah betol kamu ye jambi darat..
baik2 blog kamu ni akan di SANTAU..
hehehehe..

Si Jambi Darat said...

xmarah pun missdaimen..
alang2 kena santau, buat je fitnah n gossip bukan2..
hahahaha...

Rajuna said...

penat aku tunggu kat channel news asia!

cis cis cis!

Si Jambi Darat said...

tu la pasal..dosa besar dorang ni tipu kita semua..

miss daimen said...

aah kan..

xbaik tipu..

dahla bulan pose..

dosa kn jambi??

Si Jambi Darat said...

btol tu..xyah pose ka dorang ni..

Man The 9th said...

Biase la..Democracy..a word that had been misused badly since humanity..tapi..my friend once said..sesuatu impian takkan tercapai dalam masa satu hari..so..ia memakan masa..sape tau..lgpun kerajaan memerintah sekarang ni memang hebat..lihat saja aksi2 mereka:)

Why Zakwan said...

jangan risau,
hari raya tetap akan ada wlaupun kerajaan lama ke baru ke xde kerajaan langung ke
hehehe :)

Si Jambi Darat said...

okay man..kita tgk dan lihat je..:-)

btol tu zakwan..hari raya ni sama tarikh ngan besday aku..so bgtau kawan2 rapat ye!!hahaha