Wednesday, September 17, 2008

Napoleon Dynamite [Part 1]



Owh.. ni adalah satu scene dari cerita Napoleon Dynamite. Cerita ni sangat santai. Memang best ditonton ketika merasakan diri ini kebosanan tahap dewa. Harus ditonton!

Bintang kecik - Aku terasa nak berjoget macam dia!
*****
Hari ini..
Apa yang aku dapat:
  • Sehelai t-shirt official Napoleon Dynamite di Big Bundle, Bazar Ramadhan Parit Raja.
  • Duit di dalam wallet susut sebanyak RM10.
  • Koleksi t-shirt semakin meningkat.
  • Kepuasan dan kebanggaan di dalam diri.
  • Perasaan berkobar-kobar untuk bergaya dengan t-shirt ini.

17 comments:

miss daimen said...

pergh lembut sey bdn mamat ni..

sangat teruja melihatnya..

hahaha..

Si Jambi Darat said...

tarian yang kemas, cantik dan bersih..TAHNIAH!!

al said...

2 la yang bestnyer duduk pt raja/bp..
stuff2 yg best and murah..
after raya nak naik bp, jalan2 cari barang..
g bundle kat tongkang pechah.. ada lagi ke?

Si Jambi Darat said...

tongkang pechah eh? aku dah lama x usha bundle sana..tp kali ni big bundle kat bazar pt raja besar giler..mcm kat danga bay tp half la! menarik beb!!

Man The 9th Bastard said...

sape name mamat ni aku lupe..hahaha..nak kene tgk balik cite tu..dlm 2 thn lepas aku tgk..hehehe...obsesi dalam dunia sendiri..x pernah kisah ape org fikir ttg dirinya..total euphoric and clever! Great movie!!

Si Jambi Darat said...

man..
mamat ni berlakon semua citer best2..tp biasa la..
dia jadi nerd je..
hahaha..
school for scoundrel terbaik!
kena tgk..dia berlakon gak..

Rambo said...

owh fuck!!!!

sial laaa....rinduuuu parit raja!!!

Si Jambi Darat said...

lu balik la pt raja...
sebelum wa ngan sin chan habiskan baju2 kat bundle tu...
ahahahaha

xy bundle said...

10 hengget je bro...? menarik nih... tp bila la aku nak sampai sane...

Man The 9th said...

hahaha..school for scoundrel was one of the best of him along side Billy Bob Thornton!! actually i really hate BBT..especially in Pushing Tin wit John Cusack..

Si Jambi Darat said...

To xy bundle..
a ah rm10 tp di kira mahal gak kot.sebab kalo pandai usha bundle len bleh dpt rm5..
dtg la ke sini..banyak baju rare..

to man..
BBT best la.dia leh bwk semua watak tp dia ni sedikit serius.u should watch friday night light the movie.dia bawak watak coach dgn sgt berkesan..

Man The 9th said...

Friday Night Lights ok, but prefer oliver stone's Any Given Sunday..haha! Aku x into sangat how much good he played the character, for me BBT just like Tom Cruise..the unstoppable assertive guys!! On a screen or real world..xde beza..:)

Man The 9th said...

and one thing..big bundle's guy never really knows the value of their items..they just doin their job:)..hehehe

Si Jambi Darat said...

Man..
aku rasa ko xsuke orgnye la..hahaha!but for me,i'll prefer the character taht he played.baru hidup jalan cerita tu..anyway it was a good comment!
yup..dorang bukan tau pun value thirt2 tu semua..bgus la..yg untung kita..hehehe!

Man The 9th said...

still fucked up with "the cure" mean price at plentong..rase malas nak p bundle..hahaha!!..

Si Jambi Darat said...

man..brape harga the cure tu?
kat bundle matt ada gak tp mahal gak la..
hhehehe

man the 9th said...

rm 58..leceh la..