Thursday, January 15, 2009

Weeettt...Weeetttt.. Hi Kak Long!



Gua dah cakap, lu kalau nak racing pakai la kasut. Pakai kasut.. paham?

12 comments:

missdaimen said...

betol la..
klu nak merempit pon pakai la kasut..
menyusahkan..
hahaha

Rajuna said...

gile cuak siak.
mane lokasi ni endy?

Si Jambi Darat said...

miss daimen - haha..menyusahkan awan2 len je..

rajuna - lokasi di indonesia.hehehe

Kill To Dress said...

kau main bundle kan? check page gua. ada barang bundle sikit nak kasi tunjuk.

chuel said...

awawhgahgwahagwhaghagwhaghagahwgaa

:: Miss Daimen :: said...

kawan-kawan la..
bukan awan-awan..
awak pelat eh..
alololo..
comelnye awk ckp pelat..
maceh abang marah ite..

a.k.a P@i said...

rempit slipar..
kacau kosentrasi tul la..
hahahah

NoName said...

hahahhaa..lawak2.tp hero gak pe.dah jatuh leh slamber bangun

Si Jambi Darat said...

kill to dress - aku dah link kan ko.

chuel - mcm gampang.

miss daimen - maceh awak!

p@i - hehe..lawak betol tgk dia jatuh.

NoName - tu la pasal.mmg hero.tp kawan2 len pun bgus..tolong bukak selipar!

iyan said...

gua kecik2 dulu kalau jadik goal keeper pakai slipa kat tgn...
xtau pulak kat sana race moto selit slipa celah kaki...
celah kaki bkn celah jari tau!

FastRi said...

aku peduli hapa dorg nak pakai kasut ke apa.yg aku peduli bila nak jemput secara rasmi ke rumah,merasai kembali masakan mak ko.ni asyik ajak2 ayam je

Si Jambi Darat said...

iyan- aku pun sama gak.pakai kat tgn..lagi best men selipar 3..org sana terlalu kreatif la!hahaha

fazri- haa,dtg je..umah aku sentiasa terbuka.tp aku ada kat jb weekend je..bgtau dulu.asam pedas beb!asam pedas!!