Friday, January 9, 2009

Kalau orang kata aku hot, maknanya aku hot..

1. Anda rasa anda hot?
Ye, aku memang hot. Kadang-kadang aku hot tempered. Si dia pun cakap aku hot tempered. Aku suka band Hot Hot Heat. Kalau tengah musim hujan aku suka minum Hot Choc. Tapi kalau musim panas memang hot. Terasa la diri aku ni hot.

2. Upload gambar kegemaran anda.


3. Kenapa anda suka gambar ini?
Aku suka gambar ni sebab aku nampak cool je. Ada orang cakap aku macam Pijie Bittersweet. Auww.. Tapi yang paling gempak sebab aku bergaya dengan jaket dan spec pinjam. Piring hitam pada dinding tu nampak vintage. I like..

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
Erm, masa tu birthday si dia. Aku belanja. Dah lama tak makan pizza. Setelah beberapa bulan baru dapat merasa. Pizza tak mengenyangkan.

5. Lagu terakhir yang anda dengar.
Einstein I Ain't - Scream! Shout! Say Nothing. Band ni best. Hardcore dicampur dengan sound-sound post rock. Ada feel ambient yang membuatkan aku melayang.

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
Aku tengah download lagu-lagu untuk halwa telinga aku. Sambil-sambil tu aku tengah pikir nak tag siapa tanpa gaduh-gaduh.

7. Selain nama anda sendiri, apakah lagi nama yang anda suka orang panggil anda?
  1. Fendy of Today - Nama yang nampak hardcore! Haha..
  2. Endy Player - Nama ni sangat legend!
  3. Endy Flop Pussy - Nampak lucah bukan?
  4. Endy Jambu - Kekacakan diri ini amat dicemburui oleh lelaki bernama Chuel.
8. Tag lagi 6 orang.
  1. Miss daimen
  2. Jimbo
  3. Alina
  4. Zamie Bacteria
  5. Timmy Cacat
  6. Chuel
9. Siapa orang nombor 1?
Kekasih hati saya.. sigh

10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?
Dia ada hubungan cinta dengan Zamie. Semoga hubungan mereka berkekalan. Dengar cite diorang dah pergi kursus kahwin.

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5.
Nanti gua carikan barang-barang Coke untuk lu. Ada brani? Tapi lu tau kan Coke tu barangan yahudi? hehe..

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?
Dia kekasih hati Alina. Nak lebih lanjut, tanya sendiri kat tuan punya badan.

13. Siapakah orang nombor 2?
Gangster Tiram. Sudah berkahwin. Anak sorang. Budak punk tapi tak busuk.

14. Bagi pesanan pada orang nombor 6?
Konon-konon gangster Tiram. Tapi dah lama tak balik Tiram. Blah la lu Chuel!

13 comments:

chuel said...

nama endy jambu lu tak nak taruk plak!!!!

Si Jambi Darat said...

jap..gua hapdet!

chuel said...

taruk endy bunchit sekali ar.

:: Miss Daimen :: said...

pergh..
xpasal2 kna tag..
tggu i ade nm gelaran r..

Si Jambi Darat said...

chuel - eh lu,gua punya buncit blom leh awan padil k..belom ada gelaran camtu lagi..hahaha

miss daimen - ala,xkira la,jawab gak tag ni!

matakucing said...

pijie..pheewiit huhu

chuel said...

bila masa plak nama gua ada!!
apa kejadahnya tag2 ni!! homo.

al said...

hahahahaha.. ade pembetulan sikit, belum pergi kursus, tapi bakal pergi..

Si Jambi Darat said...

matakucing - biasa la,org len jeles ngan kehenseman abg pijie ni!hahaha

chuel - fak homophobia!hahaha..

al - doa qunut bg hapal ye!hahaha

pendi said...

apesal gambo separoh je? . amek la bwh sket gambo . baru btol nampak perot . hahaha . sori bro . gurao je . hehehehe

Si Jambi Darat said...

pendi - bahye kalo tunjuk perot..takut ramai pompuan tergoda.mati aku!

:: Miss Daimen :: said...

ceh..
byk pompuan tergoda konon..
igt u tu dato' K ke??

Si Jambi Darat said...

eleh..jeles la tu kan?rasa tergugat x?hahahaha