Thursday, September 3, 2009

Jangan menilai diri seseorang tu melalui luarannya..



Aku terpegun dengan mamat ni. Nyanyian lahir dari kejujuran hati. Sumpah aku sebak! Kalau korang tengok video ni, mula-mula mamat ni masuk atas stage, dia kena gelak. Even judges pun ketawakan.. Kesian. Tapi bila dia dah mula menyanyi semua tercengang! Gile.. meremang bulu roma aku bila dengar dia ni menyanyi la. Siti Norhaliza pun tak berjaya buat bulu roma aku meremang. Korang tengok je la..

Bintang kecik - JambiJB, aku tak hardcore ke layan benda alah ni? Ptuiihh!!

6 comments:

Xam said...

Aku memang respek org mcm ni.Cool gila.Tak payah nak stail macam rockstar,tapi talented.

.miss daimen. said...

mamat ni dr kampung..mmg ms dier msk dewan juri dengan penonton gelak kan dier..tapi bile dah bersuara, diam dan tercengan dorang..aku yang tengok kat umah ni pon meremang..

sumpah mmg suara dier TERBAIK..walaupun tak kacak, tak stail suara mmg MANTAP..

matakucing said...

ermm soulful giler mamat ni.. tak cam dak2 sekarang pakai baju petak2 western+short pants+new balance dah kira hardcore pekat la tu.

paranoid of death said...

pergh..aku tangkap meleleh air mata siot..mmg talented bro..

Si Jambi Darat said...

Xam: btol tu..aku suka gile mamat ni..

miss daimen: tu la..dont judge a book by its cover kan?

mata kucing: boston hc la konon..hahaha. YOT layan x? 7 second layan x? poser la..haha

azmal: aku pun sebak..hehe.soulful giler!!

aisyaazman said...

manaaa? asal tak leyh tengok?!