Thursday, February 26, 2009

Ledakan matahari di Johor Bahru?

Ini bukan realiti tv. Tapi realiti. Sunburst KL '09 ada membuat kejutan pada tahun ini. Mereka memberi hak kepada kamu semua untuk mengundi band dari 5 buah negeri untuk perform di main stage Sunburst KL '09. 4 band dari negeri Johor telah dipilih iaitu Novelea, Green Love, Juno Hana dan Cholyra untuk merebut peluang ini. So, warga JB semua, mari kita mengundi. Berikut adalah lokasinya:
  • 28hb Februari 2009 - RHINO TERRACE, Johor Cultural & Sports Club, 623 Jalan Colonel Wilson, Johor Bahru. (Belakang Dataran Bandaraya)
  • 5hb Mac 2009 - CARRIBEAN BISTRO, No. 1, Jalan Dedap 3, Taman Johor Jaya, Johor Bahru. (Sebelah Daiman Bowl, Tmn. Johor Jaya)
  • 6hb Mac 2009 - SOHO ROOM BISTRO, 64, 66, 68 Jalan Sutera Tanjong 8/3, Taman Sutera Utama, Johor Bahru. (Sebelah Sutera Mall)
  • 7hb Mac 2009 - HOLA PUB & BISTRO, No. 14G, Jalan Dato' Abdullah Tahir, Kampung wadihana, Johor Bahru. (Depan Plaza DNP)
Masuk adalah percuma. PERCUMA beb!! Ada contest yang menawarkan tiket percuma ke Sunburst KL '09 juga. Realiti ni beb.. Pastikan pukul 9 malam dah ada sebab event mula pada pukul 9.30 malam. Bagi support sikit dekat local band kita ni.

DATANG TAU!

Bintang kecik - Sunburst tahun ni tak best! Tapi peduli apa, yang penting aku dapat all access pass! Aku nak ambik gambar dengan Korn! Hahaha..

15 comments:

.miss daimen. said...

wah..
belum pape dh brgn..
neway, good luck syg..

Si Jambi Darat said...

semangat kena ada syg..hehehe!

Darkz05 said...

Vote for Novelea! =P

matakucing said...

padu!! amik gambar best2

Ukee said...

yeah, ambik gmbr dgn korn, kacak jambi!

chuel said...

nak amik gambar dgn jagung pon keco. poser la lu.

Si Jambi Darat said...

Darkz05- dtg tau!!

Mata kucing- hehe..aku berangan je.kalo ada gambar pasti aku upload ye..

Ukee- hahaha..dah lama berangan!

Chuel- ko jeles kan aku dpt all access pass?

ejatt said...

mane ko dapat all access tu??
nak jugakkk
hahaha

lengcipan said...

weih!!aku nak ikut all acces pass!!
kamera aku lagi canggih pe!!

a z r i said...

yeahhh!
mari mengundi!

.miss daimen. said...

nak all access jugak!!!

paranoid of death said...

AKu undi NOVELEA!!! weh..cane nak undi ek?adus..

chuel said...

kawen lari ke brader?

ezral Sya said...

All access pass !?
.
.
.
.
.
.
.

tlg kem salam sayang kat Pharrel :'O

Si Jambi Darat said...

ejat, lengcipan, miss daimen, azri, azmal, chuel, ezral sya - sunburst n tuborg SUCKS a lot!!