Thursday, February 12, 2009

Iklan.. Iklan.. Iklan..

JB BAAZAR (Flea Market)

Tarikh: 13hb & 14hb Februari 2009 (Jumaat & Sabtu)
Masa: 7.00 mlm hingga 12.00 tgh mlm.
Tempat: Legaran Segget, Johor Bahru, Johor.

Kami (The Good Old Things & Rebirth Concept Store) ada menjual baju-baju band yang rare, dress wanita, blouse, kasut, CD dan piring hitam terpakai. Datang la melawat kami di sini. Harga boleh dirunding, yang penting beli!


Bintang kecik - Kepada sesiapa yang jijik dengan barangan terpakai, jangan sesekali datang tau.

6 comments:

paranoid of death said...

kakak..siapa la yang jijik sgt ngan barang terpakai tu bro? setipa post ko ada je tertera pasal benda ni..ni mesti ada kes hangin ngan orang yagn tak suka barang terpakai ni..kekekke

Si Jambi Darat said...

azmal: ada bro..entri sebelum ni aku ada taip dialog kat chatbox mereka itu..mcm gampang!

Penulis Kami said...

bro...nak join bleh? kena kontek sapa?

-panjang

Si Jambi Darat said...

panjang - kena kontek MBJB la.
amik borang kat sana.

ezral Sya said...

haaaaaaaagh best nye best nye weh ni yang tak saba nak balik jb niii haaagh

ezral Sya said...

haaaaaaaagh best nye best nye weh ni yang tak saba nak balik jb niii haaagh