Monday, October 13, 2008

T-shirt untuk di lelong/trade..

RADIOHEAD 'shrug' t-shirt by W.A.S.T.E


Baju Radiohead ni aku dapat pada tahun 2003 kalau tak silap aku. Abang aku belikan masa dia pergi ke konsert Radiohead di UK. Size M, condition 70% okay. Cuma colour dia dah pudar sket. Baju ni adalah original merchandise yang dikeluarkan oleh W.A.S.T.E (company yang dapat license keluarkan merch Radiohead). Aku sayang nak jual t-shirt ni tapi terpaksa. So, kepada sesiapa yang offer harga paling tinggi dan berpatutan, aku akan mempertimbangkan untuk menjual t-shirt ini.

bintang kecik - aku masih memikirkan samada nak jual atau tak t-shirt ni. Saiko aku cepat!!

DROPKICK MURPHYS 'USA' t-shirt



Baju ni aku aku baru dapat last week. Original dari US, sixe XL dan good condition lagi. Aku sayang juga nak jual t-shirt ni tapi disebabkan saiznya besar aku tak boleh nak pakai. So, kat sini aku nak lelong baju ni. Harga start RM30. Kepada sesiapa yang letak harga paling munasabah memang aku jual kat dia. Hehe..

21 comments:

miss daimen said...

saye nk bli bju ni..
dgn tuan2 nya sekali..
bley x??

Si Jambi Darat said...

haa..elok gak..hehehe
brape brani letak harga?

pipiyapong said...

eleh kasi free dah le itu radiohead kat gua..

Si Jambi Darat said...

hehehe..trade ngan kete sport lu..
amacam?
hehehe..

pipiyapong said...

keta sport gua? jangan harap.tunggu gua titik keta din akar dulu..

Si Jambi Darat said...

gile lu..kete din akar power gile!
tp gua doakan kejayaan lu je la..
hehehe

bacteria said...

sume baju ngko x leh fit kat bdn aku.. so aku hanye mampu melihat.. ngeh ngeh..

miss daimen said...

klu i letak 20ribu..
ok x??

Si Jambi Darat said...

bacteria..
xpe la,kalo aku dpt baju saiz ko aku bgtau k..hehehe

miss daimen..
rm20K?ye..saya setuju!
hehehehe

siku lipat said...

baju radiohead yang rare..

kenapa tak disimpan saja?

Si Jambi Darat said...

siku lipat..
actually aku ada lagi beberapa helai t-shirt radiohead yg rare..
original dari W.A.S.T.E.. ;p

Anonymous said...

aduhh..rare banget baju nih...
juai kt aku jela endy..hehe..

Si Jambi Darat said...

anonymous..
brape brani letak harga?
hehehe..

Rambo said...

gua promo sikit.

Dropkick Murphy tu ada one of Pleague Of Happiness member pakai dalam Vclip kawan.

Tak caya? g bukak Youtube skang.

Si Jambi Darat said...

betol tu Bo..
nama dia Ipin (Bassist POH). peminat POH kena beli t-shirt ni..hehehe

xy bundle said...

kalau ada dpt tshirt 3/4 inform ye.. :)

Si Jambi Darat said...

XY bundle..
bereh je..aku mmg cari baju 3/4 vintage..

paranoid of death said...

kekeke..weh..rare tu baju tu endy..simpan dlu kasi bikin pusaka..ko kasi frame baju tu..kalau aku tak kan jual..heheheh...

Si Jambi Darat said...

mal..
saje je bikin iklan kat sini..tp kalo ada org offer tinggi aku jual kot..hehehe

xy bundle said...

kalau dh ada offer tinggi, jual je bro... tukar jadi duit, leh cari brg baik lagi... hehehe..

Si Jambi Darat said...

XY..
btol tu..aku pun ada terpikir camtu.hahaha