Thursday, October 9, 2008

Penerang hati..

Tatkala aku kebosanan, aku mendengar lagu dari band ni. Korang kena cekidaut band ni. Lukestar adalah sebuah band power pop dari Norway. Sebuah label dari Malaysia iaitu Quiet.Still.Dead Records telah mengambil inisiatif untuk meriliskan album mereka dalam bentuk kaset. So, enjoy video di bawah ni.

Bintang kecik - kena sabar tunggu dia loading!

LUKESTAR - WHITE SHADE



Rating - 3 1/2

4 comments:

khalisah said...

aku dah jatuh cinta ngan lukestar since kau bagi aku dengar..
tapi aku xde full album die..
dapat dload vids from youtube jeh..
huhuh..

boleh enchek sedekah album nih pade saye??

Si Jambi Darat said...

hehe..
boleh je kell..
aku ada dua2 album dorang..
nanti bila aku free aku bg kat ko ye..

miss daimen said...

lukestar best!!!

Si Jambi Darat said...

iye..obsesi saya juga!