Thursday, October 9, 2008

7 hari yang macam haram..

Aku sekarang ni sedang bertungkus lumus menyiapkan report research master aku untuk presentation pada minggu depan. Aku ada 7 hari untuk menyiapkan semuanya. Stress betol aku sekarang ni. Tapi aku yakin dengan diri aku yang aku boleh buat semua tu. Bak kata sorang kawan aku, "belasah je..".

7 hari yang macam haram. Wish me luck!

*****

Haa..sambil bosan-bosan aku ada buat superhero test. Result aku adalah seperti di bawah. Tapi pada aku semua tu karut je. Aku main belasah je. Last-last kuar aku ni sebagai Green Lantern. Sorry, aku tak kenal sangat Green Lantern ni siapa. Pada aku, aku adalah aku. Green Lantern yang tiru aku. Takde personaliti langsung. Kalau tengok kat result tu pun, 75% je aku sama dengan Green Lantern. So, nampak sangat, aku adalah aku. Ha Ha..

Your results:
You are Green Lantern



Green Lantern
75%Hot-headed. You have strong
will power and a good imagination.


Click here to take the Superhero Personality Quiz




Dengan semangat superhero yang ada dalam diri aku ni, aku yakin aku dapat menyiapkan segala kerja aku. Aku kena tabah segala cabaran yang mendatang! Kamon endy!! Yu ken du it!!

7 comments:

miss daimen said...

yes..
kamon syg..
chaiyok2!!
gambate!!
hehehe..

Si Jambi Darat said...

terima kasih syg..
for the support!!
chewaahhh...

miss daimen said...

ngeee~~~

kasih diterima syg..

wewitttt..

paranoid of death said...

kekeke..bro..aku Superman bro..yo poyo jo..hehehhe..18hb ni jumpa broo

Si Jambi Darat said...

wah..superman tu.suar dalam kat luar.hahaha
okay,jumpa 18hb ni k..kita poye2..

miss daimen said...

yeay..

saye pon green lanter jugak..

bukan niat nak meniru..

tp kte mmg serasi..

huhuhu..

Si Jambi Darat said...

yeay..
kita mmg serasi..
tp nape superhero u ni laki2?
heheheh