Wednesday, July 8, 2009

How to hardcore dance?



Cool kan kalo jadi budak hardcore sekarang ni? Duuhhh...

16 comments:

Rambo said...

pergh...
kejap lagi mesti ada Standard Operational Procedure untuk jadi Hardcore atau mungkin akan keluar Hardcore For Dummies.

Si Jambi Darat said...

Bo - mungkin kot.. sebab hadko dh hype skang ni!hehe

iyan said...

nasib baik la gua indie tiram...
hahahaha

Si Jambi Darat said...

iyan: nasib baik xde punk dance kan?

.miss daimen. said...

akhirnya berjaya juga sawang di blog ini dihapuskan..hahaha..

Si Jambi Darat said...

daimen: ciss..perli nampaknya! tgh semangat ni..hahaha

NEOFISHY said...

nasib baik wa dengar mujzik dangdut sambil goreng berger bphc....hardcore tuh apa beb?hotdog ke?

Si Jambi Darat said...

neo: hardcore tu yg men ikat2 kat katil..men sebat2 tu..hahahaha

.miss daimen. said...

mcm kena kidnapped je tu?
(sambil menggaru kepala tak faham pape)

Si Jambi Darat said...

daimen: shhh...budak kecik g main jauh2..hahahaha

Rambo said...

wo, ikat ikat kat katil? sebat sebat? hmmmm...topeng kulit dengan bra kulit jangan lupa.
hahahah

Si Jambi Darat said...

rambo: haa..btol2..aku lupa yg tu!hehehe

.miss daimen. said...

sp budak kecik??tak cukup besar ke i ni..

lengcipan said...

ape musim hadko..
skang layan safel la..
wa skang geng ngan budak sekolah..
ko tak teruja ke budak darjah 6 ajar ko safel?

Si Jambi Darat said...

leng - biasanya kalo ada budah safel depan gua, gua bentes kaki dia..

Rebirth said...

uk not dead