Wednesday, May 20, 2009

Masa itu emas kan?

Masa itu amat berharga kan? Sebab tu la aku pun kumpul jam-jam Casio. Mana tau la 1 hari nanti ianya berharga. Kan? Kan? Sekarang ni aku tengah meroyan nak cari jam-jam seperti di bawah ni! Kalau sesiapa ada, offer la aku harga! Aku sanggup.. Hehe!
Bukan apa, untuk mengisi masa terluang, elok main game kat tangan kita kan? Daripada dok merempit, meragut, mengorat anak dara orang tak tentu pasal. Betol kan? Kan? Kan?

16 comments:

podshop/podboy/evagurl said...

jam yg ade mic 2 memg hebat r...
hahha

Si Jambi Darat said...

pod - hehehe..mmg ar hebat.nak trade ngan siouxsie x?
hehehehe

KugiranJiwa said...

wah.. dasyat2.. aku ada casio calculator ada mau?

Si Jambi Darat said...

kugiran jiwa - brape mau jual? thn brape eh?

podshop/podboy/evagurl said...

ak ad calculator casio..

muor76 said...

ermm aku dulu cam ade.. casio yg leh main game nih... tak ingat lak game ape... nanti aku carik dulu.. kalo ade aku inform ko yerk..

eh geng.. baju iron maiden ade tak? aku lom ade koleksi iron maiden lagi ler.. heheheh

lisz. said...

i used to have casio gak..
tapi yang xde game..
still its a casio..
tapi cicir mane ntah..
sayang gile jam tuh..
damn!

Si Jambi Darat said...

pod - calculator ko leh men game x?hehe

muor - woo..kalo ko ada bgtau aku..aku sanggup bag ko 2 helai baju metallica..hehehe..iron maiden xde la.mahal bebenor kat bundle..semua dekat rm100..gile btol..

lisz - casio best woo..kena jaga elok2..hehehe

caon said...

ugghhhhh, gile ahhh casio game tu...existentialism bebeh!!!

Si Jambi Darat said...

caon - mcm gampang bahasa ko!hahaha

S.YanaZ said...

Salam Wahai JambiDarat,
tangan lu kah yg berbulu-bulu itu...


ha.ha.
PEACE.

Si Jambi Darat said...

s.yanaz - yaa..tepat sekali.bukan tgn org utan ye!bulu itu sexy!hahaha

emotion device said...

Wey.. kat kota aku jumpa casio tak la baru sanagt.. tapi Rare gak la.. versi yang ada cremote controler.. boleh guna untuk hampir semua jenis TV.. ermm xsilap aku keluaran 1994.. aku cari casio yang ada speker outo-dial.. databank..

Si Jambi Darat said...

ed - baru ke 2nd punya?brape?

Hamidah said...

uit uit.ko dh start collect casio nih eikk? copard swatch ade dapat tak?

fendi said...

Assalamualaikum, sdra...

Jam casio ba-80 alarm booster tu nak jual ka..kalau nk jual brpe harga?