Tuesday, November 25, 2008

Karaoke 3 jam, tapi satu lagu pun haram aku tak nyanyi..

Bulan Mei lalu, aku telah berjaya menghancurkan persembahan sebuah band hardcore dari Kota Tinggi, Inflict. Ntah macam mana dorang boleh panggil aku naik atas stage. So, kalian boleh tengok bagaimana aku menSUMBANGkan lagu After The Eulogy by Boy Sets Fire.



Aku rasa lepas ni aku nak try uji bakat Akademi Fantasia. Untung-untung dapat jadi macam Mawi. Tag line dah ada. Amacam?

16 comments:

ultramantarojuga said...

nie kt city plaza nie,,,

Rajuna said...

tak cukup marah tu bang endy, ha ha!
er..brader baju kuning tu tak silap jaga satu kedai cd/kaset kat kota tinggi kan?

muor76 said...

hehe... lame giler tak gi gigs... kalo gi pon mungkin hanye memerhatikan ajerk..
ermmm ade gak yg slam pakai sandle yerk...

al said...

ape tagline ko?

lengcipan said...

cam lu mula2 pegang mike tahun 1998 kat WIRA jamming studio.

p/s: semput je ndy..masuk air kew?

Si Jambi Darat said...

ultramantarojuga - yup,kat ct plaza.

Rajuna - a'ah.kedai kat plaza kota kalo xsilap aku.nama kedai aku lupa.

muor76 - xpe,aku pun skang memerhatikan aje sambil jual CD. badan dah xlasak mcm dulu..hahaha!

Al - tagline aku "Cagher..Bro!!" (sambil wat gaya tangan tunjuk tanda bagus!) hahahaha

Lengcipan - lupa lirik la bro!hahaha

pipiyapong said...

lu jangan time sebut tagline tu bunyi cengkerik je muncul dalam tv nanti..

paranoid of death said...

1st time eber beb gue tgk endy nyanyi atas stage tinggi..hehehe..k okena perform slalu bro..lepas tu baru leh masuk Akademi Fantasia..hehehe

apek terror said...

rise..rise..rise...peh lu masuk OIAM la endy...

Si Jambi Darat said...

pipi-bunyi cengkerik tu unik.mmg aku leh jd juara AF tanpa nyanyi.hehehe..

azmal-xde org nak featuring aku la bro.nak wat band x talented.hahaha

apek-apa kelas OIAM!xde dairi..gua nak ada diari baru glam!

miss daimen said...

pasni nasib aku jd mcm ina naim la..
nak kna standby wat novel ni..
huhuhu..

Jimbo said...

Suami Sering Pancut Awal? - Suami mampu jimak 3-8 jam. Isteri pasti puas. Dijamin.RM87.00 sahaja

aedie azrul said...

lu makin rock la beb.lol apa cerita.gua link ke gua ok...

Si Jambi Darat said...

miss daimen - jgn risau, i akan expose sape u bila dah glamer nanti.xde sorok2..

jimbo - waklu la..gua x perlu semua tu. btol x miss daimen? ahahah

aedie - thanx bro!hehehe

pjoe said...

rise! rise!rise!
deepset itu tshirt kau

nice

Si Jambi Darat said...

pjoe - hehe..deepset band peberet.