Monday, January 16, 2012

YES..I'M BACK!!


Okay..setelah setahun lebih, aku kembali menulis dalam personal blog aku ni.. Ntah masih ramai tak yang ingat lagi kat blog ni? Macam-macam benda yg berlaku dalam tempoh setahun lebih ni. Aku malas nak cerita..:)

So, kepada peminat-peminat aku.. korang tunggu je la next post aku ye. Maybe esok, lusa, minggu depan, bulan depan or tahun depan. Aku pun tak tahu lagi. Hehe

4 comments:

.miss daimen. said...

morning encik jambi darat!

Si Jambi Darat said...

evening miss daimen!

[cheApy] [murAh] [stuFFs] said...

So, hows the story of ur report on mudah sellers?

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)